EOS polimeri na bazi silikona zaštićena su tehnologija koja se koristi više od 10 godina u industriji uklanjanja neprijatnih mirisa. Imaju silikonsku bazu u koju smo uveli formule za uklanjanje neprijatnih mirisa.

Ovi polimeri postupno oslobađaju neutrališuću formulu osiguravajući što linearniji izlaz.
Svaki polimer dolazi u maloj kutiji, u boji koja opisuje formulu koju koristi. Traje između 30 do 60 dana, zavisno od intenziteta neprijatnog mirisa koji se uklanja i veličine prostora u kojem se nalazi.

Polimeri su idealni za prostore sa trajnim izvorima neprijatnih mirisa kao što su restoranske kuhinje, prostori za odlaganje otpada, sanitarne prostorije kao i fabrike jer konstantno oslobađaju neutrališuću formulu. Koriste se zajedno sa našim ST Tower 2 ™, koji ima proreze za dva punjenja, ali se takođe može postaviti direktno u sisteme klima-uređaja ili otvore za ventilaciju.

Svaki polimer dolazi u maloj kutiji u boji koja opisuje formulu koju koristi. Period dejstva od 30 do 60 dana, zavisno o intenzitetu mirisa koji se uklanja i veličini prostora u kojem se nalazi.

EOS

Polimeri

Oblasti upotrebe:

EOS polimeri su savršen alat za prostore sa trajnim izvorima loših mirisa, tj. loše mirise koji se konstantno stvaraju. Ovakva okruženja možemo pronaći u našim restoranima, prostorima za odlaganje otpada, mesta gde se nalaze kanalizacioni otvori ili fabrikama. EOS polimeri su u ovim prostorima pogodni za upotrebu jer konstantno i ujednačeno oslobađaju neutrališuću formulu. Često se koristi zajedno sa našim ST Tower 2 ™, koji ima mesta za dva punjenja EOS polimera. Može se koristiti i tako što se postave direktno u sisteme klima-uređaja, ili ventilacione otvore, svugde gde postoji protok vazduha u zatvorenim prostorijama.

Zakažite test

ST

Tower 2™

Specifikacija:

Eos polimeri koriste se zajedno sa našim ST Tower 2 ™, koji ima proreze za dva punjenja, ali se takođe može postaviti direktno u sisteme klima-uređaja ili otvore za ventilaciju.

Zakažite test