Ovo sredstvo je moćan osvežavajući agens namenjen da spreči i neutrališe neprijatne mirise iz kanalizacionih cevi. Primenjuje se tako što se merica jednog čepa sipa jednom nedeljno u podne slivnike, kuhinjske sifone i druge kanalizacione otvore. Molekuli iz sredstva se hvataju na zidove cevi stvarajući zaštitnu barijeru za neprijatne mirise.

EOS tečnost za cevi je moćan osvežavajući agens sa hidrorastvorljivim fiksativom.

EOS
Tečnost
za cevi

Oblasti upotrebe:

EOS tečnost za cevi je moćan osvežavajući agens sa hidrorastvorljivim fiksativom. Širokog je opsega delovanja i neutrališe mirise uzrokovane raspadanjem organske materije u odvodima, slivnicima i kanalizacionim cevima. Upotrebljava se tako što se jednom nedeljno, količina sredstva od jednog čepa sipa direktno u podne slivnike, sifone i druge odvodne cevi. Posle sipanja sredstva potrebno je puštanje male količine vode koja pomaže da se sredstvo bolje razlije duž cevi. Ovaj postupak je najbolje uraditi na kraju dana. Na ovaj način se stvara zaštitni film unutar cevi koji ne dozvoljava neprijatnim mirisima da izađu napolje. Ovo sredstvo ne zagušuje cevi pošto je vodotopivo. Tokom prvog meseca, preporučuje se upotrebiti sredstvo jednom nedeljno. Posle toga se doza može smanjiti na jednom u dve nedelje, a sve u zavisnosti od frekfencije korištenja sanitarija i slivnika.

Poručite ovaj proizvod

EOS tečnost za cevi je moćan osvežavajući agens sa hidro rastvorljivim fiksativom.

EOS
Tečnost
za cevi

Oblasti upotrebe:

EOS tečnost EOS tečnost za cevi je moćan osvežavajući agens sa hidro rastvorljivim fiksativom. Širokog je opsega delovanja i neutrališe mirise uzrokovane raspadanjem organske materije u odvodima, slivnicima i kanalizacionim cevima. Upotrebljava se tako što se jednom nedeljno, količina sredstva od jednog čepa sipa direktno u podne slivnike, sifone i druge odvodne cevi. Posle sipanja sredstva potrebno je puštanje male količine vode koja pomaže da se sredstvo bolje razlije duž cevi. Ovaj postupak je najbolje uraditi na kraju dana. Na ovaj način se stvara zaštitni film unutar cevi koji ne dozvoljava neprijatnim mirisima da izađu napolje. Ovo sredstvo ne zagušuje cevi pošto je vodotopivo. Tokom prvog meseca, preporučuje se upotrebiti sredstvo jednom nedeljno. Posle toga se doza može smanjiti na jednom u dve nedelje, a sve u zavisnosti od frekfencije korištenja sanitarija i slivnika.

Poručite ovaj proizvod